Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Tímár Panzió-Dreher Söröző
Cím: 5500 Gyomaendrőd, Fő út 174. (Tímár Panzió)Email: info@timarpanzio.hu
Web: http://www.timarpanzio.huTelefon: +36 (66) 285451 (Tímár Panzió)

Bevezető

Dreher Söröző Étterem - 5500 Gyomaendrőd, Rákóczi Ferenc út 5.

A Tímár család vállalkozásának bemutatása

Tímár János vagyok, 1963 óta dolgozom a vendéglátásban, a helyi ÁFÉSZ alkalmazásában felszolgálóként helyezkedtem el.
Tanulmányaim befejezése után lehetőségem nyílt az akkori NDK-ban egy osztályon felüli, tengerparti étteremben felszolgálóként gyarapítani ismereteimet és a német nyelvet is elsajátítottam.

Hazatérve már üzletvezetőként dolgozhattam, majd feleségemmel, aki szintén vendéglátós, a megyében elsőként, 1981-ben, akkor még nagyon új és ismeretlen üzemelési formának számító szerződéses üzletet béreltünk.
Nagyon szép, dolgos évek következtek. A melegkonyhás étteremben hírnevet szereztünk, ezen felbátorodva 1990-ben teljesen privát delikát üzletet, majd 1991-ben melegkonyhás éttermet nyitottunk, amely ma is a vendégeink megelégedésére működik.
Az éttermünkben ala carte és menü étkeztetés folyik. Négy fő szakács, két fő kézilány és takarító személyzet dolgozik naponta. A felszolgálást két fő végzi tanulók segítségével.


A tanulók a helyi szakképző iskolába járnak, és a gyakorlati képzésüket átvállalva családunk folytatja a gyakorlati oktatásukat. Jómagam harmadik éve az elméleti képzésben is kiveszem a részem.

Az éttermünkben és a panziónkban összesen 8 fő felszolgáló tanuló és 7 fő szakács folytatja gyakorlati képzését. Nap mint nap szorosan együttműködve, nagy türelemmel végezzük a tanulók oktatását.
Tanulóink versenyeken eredményesen vesznek részt minden évben. Az étterem nyári szezonban kellemes, csendes kert helységgel bővül, amit szívesen látogatnak a vendégek. Ebben az időszakban grill ételekkel tesszük változatosabbá az étlapunkat. Az év többi részében magyaros és halételeket kínálunk.


Úgy láttuk, hogy a helyi idegenforgalmi igények kielégítésére szükség lehet színvonalas vendéglátásra, illetve a szállás kapacitás növelésére. 2000 -ben megnyitottuk a 24 ágyas panziónkat étteremmel, ahol már fiunk is velünk dolgozik.
Ő szintén a gasztronómia elkötelezettje. A panzió étterme 80 férőhelyes, leválasztható termekből áll. Itt rendezvényeket (családi és vállati) bonyolítunk le. Nagy szeretettel és odaadással végezzük ezt a feladatot, hiszen az életét tette föl rá az egész családom.

Amikor csendre és kikapcsolódásra vágyom, kimegyek a szintén család birtokában lévő tanyára, melyet 40ha föld vesz körül és a séta után, feltöltődve jöhet az újabb megmérettetés, hisz minden nap vizsgázunk a vendégeink előtt.


Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert a munkánk a hobbink.

Fogadd és lásd vendégül a hozzád betérőt, ha meg van elégedve legközelebb is Téged válasszon, mert itt megkapott mindent amit elvárhatott.


Bemutatkozás

A Tímár Panzió Gyomaendrőd központjától 300 méterre, a 46. számú főútvonal mellett található.

Hét kétágyas egy három ágyas szoba várja a vendégeket. A szobák mindegyike pótágyazható, kényelmesen berendezett és televízióval ellátott.

A panzió exkluzív étterme helyi ételspecialitásokat is kínál. A kisebb helyiségekre is leválasztható étteremben családi rendezvények, üzleti tárgyalások, ebédek, állófogadások megrendezését is vállaljuk.

Dreher Söröző Étterem

A főtér melletti csendes utcában, a gyógyfürdőtől 3 percre, a 46. sz. fő úttól 500 méterre található hangulatos, helyi ételspecialitásokat, halételeket is kínáló vendéglő.Keresőszavak

panzió Gyomaendrőd, Tímár Panzió Gyomaendrőd, söröző Gyomaendrőd, Dreher Söröző Gyomaendrőd, Étterem Gyomaendrőd


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0